Afrika i Etosha på safaridager.

Ferdige med Swakop og ankom Etosha og Halali på ettermiddagen. Og for en hyggelig velkomst på kjøreturen i parken fra Okakuejo og til Halali. Der sto både sjiraffer og elefanter klare som fotomodeller. Og selvfølgelig sebraer, springbook, struts, gnuer og den store staslige eland. Og etter at teltene var satt opp, mens Sidney ordnet middagen – så dukket nesehornmoren opp med sitt avkom ved vannhullet. Det kaller vi flott start. Faktisk så var det litt surt og overskyet men det ble tid til Game-drive både morgen og kveld. Vi kommer tilbake med et skikkelig bildegalleri senere i uka. Nå har vi ankommet Tsumeb og er klare for siste uka og jobbing i barnehagene – ” in the black location”.

Velkomstkomiteen etter at vi kom inn i Etosha. Ordføreren til høyre

……mens hans majestet Sjiraffen høflig bukket oss inn.

…”gutta på golvet” hadde fagforeningsmøte.

Så var det klart for andre døgn med camping.

Også for de som ikke trenger telt.

Andre satte mer pris på potetchips med ost og løk.

Skriv en kommentar