Afrika klare for Namibiatur

Høstferien er her og vi gleder oss til å sove lenge og slappe av etter en (håper vi) innholdsrik oppstart. Etter ei siste uke med bistandsdokumentaren “Den gode viljen”, nytt vaksinebesøk, svartebørssalg av myggmiddel, kort møte med flyktningene og de eldre sjarmante på Moen, kunstnerisk fremføring av “Dyrene i Afrika”(stikkord: plastelina) og besøk av sju namibiere fra utdanningskontoret i Tsumeb,- ja da var det bare en danningstime igjen før bamseklemmene florerte. Neste møte med alle 23: Gardermoen, søndag kl 1430. NAMIBIA- here we come!

 

Følg med oss om ei uke:

Samma sanddyner men ny gjeng! Dune 45 med både soloppgang og nedgang venter.

Litt lek og fritid i 80 km/t

Mye, men sjarmerende jobbing i barnehager..

Kanskje kommer løvene og neshorna og elefantene hit?

Fjorårsgjengen ønsker årets afrikanere velkommen til Cardboard Box

Skriv en kommentar