Friluftsliv litt mer på egenhånd

En god times forberedelser og planlegging fører til avreise fra skolen onsdag morgen med sykkel og oppakning. For første gang er gjengen på friluftsliv delt opp i mindre enheter. Nå handler det om toer-lag og et treer-lag. Hver enhet har planlagt sin egen tur. Her inngår reiserute, meny, utstyr, reisemål. Området er avgrenset til 20 ganger 20 km. En fin måte å venne seg til å bruke og orientere seg på kartet fra sykkelsetet.

Å komme seg til det planlagte reisemålet, etablere camp, finne tørr ved, fyre bål og lage mat er det viktigste innholdet på denne turen.

Alle enhetene havner på riktig destinasjon, fyre bål og gjennomfører turen med brask og bram. En strålende oktober ettermiddag og kveld langt inne i de dype skoger rundt Elverum.

Skriv en kommentar