Foto besøker Skrå printhus og Linn Wold

Fotolinja har fått innblikk i trykketeknikker, og snakka om samarbeid om utstilling og plakatshop!

Midt i lille Elverum ligger Skrå printhus og Linn Wold showroom. Linn er illustratør og designer, og selger illustrasjoner til hele verden. Skrå produserer bildene, og leverer trykk på alle mulige flater – til alle typer bruk.

Fotolinja fikk komme på besøk og se hvordan trykkeprosessene foregår, og være med å trykke linjelogoen som klistremerker. Skrå produserer bilder for oss når vi har utstilling, og driver plakatshop der de selger bl. a. elevenes bilder, så det er veldig gøy å få se hvordan de arbeider.

Linn Wold og Hanna Helseth (som driver firmaet sammen) delte sine erfaringer og tanker rundt hvordan de jobber for å markedsføre sitt brand. De snakket om copyright, uforutsette utfordringer og hvordan veien har vært fra Elverum og ut i verden. Litt moral til slutt: ikke kjøp kunst-trykk på Whish eller eBay, det er billige forfalskninger som ødelegger livsgrunnlaget til hardtarbeidende kunstnere.

Sjekk ut @linnwold og @skraaprinthus på Instagram, eller Linn Wold’s hjemmeside.

Skriv en kommentar