Aktiv for andre del 2!

Da var enda et år med “Aktiv for Andre” vel overstått. Elevene fra skolene rundt omkring i Elverum har stått på og samlet inn penger til et viktig formål. 

Etter å ha gitt jernet på terrenget kunne elevene fra de forskjellige skolene delta i mange aktiviteter. I peisestua hadde fotoelevene satt opp en fotobu, der elevene kunne bli tatt bilde av iført morsomme hatter og briller. Utenfor kunstsalen var det gjort klart til tegning. Ved ansiktsmalingsstasjonen var køen lang, og det var herlig å se så mange med forskjellige motiver løpe rundt. Friluftslivelevene sørget for kos med pinnebrød og bål på Søbakken skole, og sto også for fiske. Det var også mulighet for å ta del i fysiske aktiviteter som fotball, dart, sandvolleyball og andre diverse leker. Barna kunne kjøpe mat og drikke i kiosken, blant annet vafler, boller, pølse i brød og poser med epler. Inntektene fra kiosksalget går også til skolens bistandsprosjekt.

Musikkproduksjon skapte god stemning med konsert i dumpa. Dans slo til igjen etter konserten slik at barna kunne holde både varmen og energinivået oppe. Etter dansen dro de fleste og folkehøgskolen kunne igjen si seg fornøyd med innsatsen som ble gitt. “Aktiv for Andre” sørger for at elever fra skoler i Elverum får kjenne på følelsen av å kunne bidra – denne givergleden er viktig å ta med seg videre i livet. Tusen takk til alle deltakere!

– Siri og Aina

Skriv en kommentar