Friluftsliv valgfag på tur til Løkenstranda

Friluftsliv valgfag var denne uken på sin første tur sammen. Turen gikk til Løkenstranda for kanopadling, fiske og bålkos. Vi kjørte ned og fikk satt ut kanoene, men siden det var for grunt ut til øya vi skulle sove på, måtte vi vasse over istedet. Det var en frisk temperatur i vannet, men alle elevene kom seg over med all bagasjen sin, og fikk satt opp telt i sanden ved Glommas bredder. Etterpå padlet elevene kano i Glomma, og noen fisket, dessverre uten hell denne gangen..

Etter hvert som sola gikk ned tente vi bål på stranda, og det ble både pølsegrilling og marshmallows. Elevene satt tett rundt det varme bålet, siden temperaturen i løpet av kvelden krøp ned på minussiden. Det var en utrolig flott og stjerneklar natt og vi var også så heldige å få se nordlys. For noen av elevene var det første gang de fikk se det!

Dagen etter våknet vi til rim på soveposen, og det var ganske kaldt da vi pakket ned teltene, og dro tilbake til skolen for å få i oss frokost. Men vi var alle fornøyde med en koselig tur og en herlig gjeng! Under følger noen bilder fra turen. dsc_0001_editdsc_0002_editdsc_0004_editdsc_0005_editdsc_0006_editdsc_0007_editdsc_0010_editdsc_0011_editdsc_0015_editdsc_0016_editdsc_0017_edit

Elverum folkehøgskole Foto Street Photography i OsloElverum folkehøgskole friluftsliv ekstremsport fisker sik